αρχείο λήψης

Αιμοδοσία!!! Τρίτη 23 Απριλίου 2024, από τις 18:00! Κανείς δεν περισσεύει.. 

 

Αγιασμός Σχολικής Χρονιάς 2019 - 2020 & Εγκαίνια αίθουσας Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών του 2ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων (4)

2ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 11/09/2019 αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2019 – 2020 από τον Πανοσιολογιώτατο Ἀρχιμανδρίτη τοῦ Οἰκουμενικοῦ Θρόνου π. Θωμᾶ Ἀνδρέου, εγκαινιάστηκε η νέα αίθουσα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών του 2ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων, με την τιμητική παρουσία της πρώην Υφυπουργού Παιδείας και νυν Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Ιωαννίνων κας Μερόπης Τζούφη, πολλών εκλεκτών εκπροσώπων της τοπικής εκκλησιαστικής, περιφερειακής και δημοτικής  ηγεσίας, του Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου, κου Καμπουράκη, του αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, κου Τσερόλα, του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Οικονομίας, κου Γεωργόπουλου, αλλά και πολλών φίλων, ενήλικων μαθητών και κηδεμόνων του σχολείου.

Η νέα αίθουσα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών θα υποστηρίξει τη διδασκαλία όλων των μαθημάτων του σχολείου, ανεξάρτητα τάξης, τομέα και ειδικότητας, με στόχο την αξιοποίηση σύγχρονου εκπαιδευτικού λογισμικού και μέσων διδασκαλίας, τον εμπλουτισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της εφαρμογής σύγχρονων μεθοδολογιών εξάσκησης και εμπέδωσης των νέων γνώσεων.

Η αίθουσα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών εξοπλίσθηκε και λειτουργεί μετά την ευγενική προσφορά της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, κατόπιν πρωτοβουλίας του Συλλόγου των Ενήλικων Μαθητών και Κηδεμόνων του Σχολείου. Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, καθώς με την προσφορά της αφενός συμβάλλει στην αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του σχολείου μας, αφετέρου εκδηλώνει την υποστήριξή της στην προσπάθεια των ενηλίκων μαθητών του σχολείου μας να ενισχύσουν το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό τους προφίλ.

 

 

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση 

Ομιλία Διευθύντριας


ΤΟΜΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑ.Λ. που παρέχονται στο σχολείο μας

ΤΟΜΕΑΣ "Διοίκησης & Οικονομίας"

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:

  1. Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
  2. Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης
  3. Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων

ΤΟΜΕΑΣ "Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού"

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:

  1. Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών
  2. Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων

ΤΟΜΕΑΣ "Μηχανολογίας"

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:

  1. Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών  Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου
  2. Τεχνικός Οχημάτων
  3. Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών
  4. Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού & Κλιματισμού

ΤΟΜΕΑΣ "Πληροφορικής"

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:

  1. Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού
  2. Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ

ΤΟΜΕΑΣ "Υγείας, Πρόνοιας & Ευεξίας"

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:

  1. Βοηθός Νοσηλευτή
  2. Βοηθός Ιατρικών - Βιολογικών Εργαστηρίων
  3. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
  4. Βοηθός Φαρμακείου
  5. Κομμωτικής Τέχνης